.

.

Xavi-Rue-Fotografia-9962.jpg
XAVI-RUE-FOTOGRAFIA-0254.jpg
XAVI-RUE-FOTOGRAFIA.jpg

Boda

Us caseu! Felicitats! Cal que en conserveu el millor record, per reviure les emcocions viscudes. Imatges honestes per fer brillar el que vosaltres sou.

Podeu sol·licitar la tarífa2019 a l’apartat de contact. També disposem de servei de vídeo. Les parelles que reserveu la vostra data abans del dia 1 de setembre de 2019 obtindreu un 15% de descompte.


¿Os casais? ¡Felicidades! Debeis conservar vuestros mejores recuerdos, para revivir las emociones del gran día. Imágenes honestas que os haran brillar.

Podeis solicitar la tarifa2019 en el apartado de contacto. También disponemos de servicio de vídeo. Las parejas que reserven su fecha antes del día 1 de septiembre de 2019 obtendrán un 15% de descuento.

Book/Portrait

Sessions de retrat en estudi i/o en exteriors. Ja sigui per una finalitat professional com per un desig personal. Preus adequats a les diferents necessitats i amb la possibilitat d’afegir àlbum, impressions Fine Art, quadres i una infinitat de materials. Idees per un mateix o bé per regalar. Demana el teu pressupost desde l’apartat de Contacte.


Sesiones de retrato en estudio y / o en exteriores. Ya sea por una finalidad profesional como por un deseo personal. Precios adecuados a las diferentes necesidades y con la posibilidad de añadir álbum, impresiones Fine Art, cuadros y un sinfín de materiales. Ideas para uno mismo o para regalar. Pide tu presupuesto desde el apartado de Contacto.

Kids & Family

Reportatges de família on el més important són les emocions. Retenir en imatges aquells moments que voldrem reviure tota la vida. Qué hi ha més bonic que una nova vida en camí? les sessions d’embaraç són màgiques. Els primers mesos de vida d’un nadó… quins moments! Quan es fan una mica més grans… No voldries que creixessin tant ràpid! Les comunions, els aniversaris… o senzillament per amor, per tenir uns retrats en familia per recordar aquells anys meravellosos. I no ens oblidem dels avis, que segur, segur, segur seran els que gaudiran més d’aquestes imatges. (Sol·licita més informació aquí.)


Reportajes de familia donde lo más importante son las emociones. Retener en imágenes esos momentos que queremos revivir toda la vida. Qué hay más bonito que una nueva vida en camino? las sesiones de embarazo son mágicas. Los primeros meses de vida de un bebé ... qué momentos! Cuando se hacen un poco mayores... No querrías que crecieran tan rápido! Las comuniones, los cumpleaños ... o sencillamente por amor, para tener unos retratos en familia para recordar aquellos años maravillosos. Y no nos olvidemos de los abuelos, que seguro, seguro, seguro serán los que disfrutarán más de estas imágenes. (Pide más info aquí.)

Regala Emocions

Una idea de regal fantàstica! L’encertareu segur regalant una sessió fotogràfica. Podeu tenir una ocasió en ment: un embaraç, un neixement, un bateig, un aniversari… o millor encara, el senzill plaer de retrovar-vos. Una estona d’emocions i riures compartits. Descobriu aqui les nostres sessions regal per immortalitzar el vostre lligam.

Una idea de regalo fantástica! Un acierto seguro, regalar una sesión fotográfica. Podeis tener una ocasión en mente: un embarazo, un nacimiento, un bautizo, un cumpleaños ... o mejor aún, el sencillo placer de reuniros. Unos momentos de emociones y risas compartidas. Descubre aquí nuestras sesiones regalo para inmortalizar su vínculo.